Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Isi primesc banii inapoi! Zeci de bugetari vor primi drepturile salariale câstigate în instanta

Bugetarii au recastigat in instanta drepturi salariale in valoare de 200.000 de lei

 

Aproximativ 100 de salariaţi botoşăneni ai Direcţiei de Sănătate Publică şi din instituţiile subordonate Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor vor primi în următoarea perioadă o parte din banii câştigaţi în instanta prin hotărâri judecătoreşti. Celor în cauză li se acordă o serie de drepturi salariale stabilite în favoarea personalului din cadrul Direcţiei de Sănătate, Agenţia de Protecţia Mediului şi Garda de Mediu, drepturi nerecunoscute şi, prin urmare neacordate, de guvernul din perioada 2008-2009. Sumele reprezintă primele două tranşe din titlurile executorii aferente anului 2016, care se plătesc anticipat în 2015.

Fondurile necesare plăţilor efective au fost aprobate în şedinţa de Guvern de miercuri, 10 iunie,  când bugetele celor două ministere (Ministerul Mediului şi cel al Sănătăţii) au fost suplimentate cu 6,8 milioane, respectiv 8,8 milioane de lei.

La nivelul judeţului Botoşani totalul se apropie de 200.000 de lei, doar pentru salariaţii din sănătate şi cei de la Agenţia de Mediu, fără a include drepturile ce se vor achita către comisarii de mediu, contabilitatea acestora fiind gestionată de la Bucureşti.

„Este un nou pas din seria de măsuri pe care guvernele, indiferent de culoarea lor politică, trebuie să le ia pentru ridicarea nivelului de salarizare din România. Este bine că se plătesc aceste restanţe ale statului faţă de angajaţii săi, urmând ca apoi executivul să se îngrijească de creşterile salariale.”, a explicat subprefectul Gelu Ţigănucă.  

Sumele plătite, actualizate cu indicele preţurilor de consum publicat de Institutul Naţional de Statistică, reprezintă sporuri şi suplimente, sau diferenţe salariale rezultate din modul în care ar fi trebuit calculat salariul.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express