Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

ISU ameninta cu inchiderea Salii Polivalente! Salvare de la Primarie

Singura sala de sport care gazduieste deseori competitii sportive si nu numai, a fost pe punctul de a se inchide. In urma unor controale efectuate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de urgenta s-a constatat faptul ca sala are nevoie de o sursa alternativa de energie electrica si de asigurarea unui sistem de detectie si alarmare la incendiu. Directorul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement care are in administrare Sala Polivalenta a solicitat astazi in cadrul sedintei de  Consiliu  Local suma necesara pentru aceste dotari. Solicitarea a starnit discutii.

Eugen Turcanu a propus ca bani pentru aceste dotari sa fie luati de la Cornisa. Ideea nu a fost insa acceptata de viceprimarul Cosmin Andrei care a precizat ca achizitiile pentru Sala Polivalenta pot fi amanate.

“In urma unui control al ISU Botosani la Sala  Polivalenta ne-au impus pentru a putea functiona in continuare sa dotam sala cu o sursa alternativa  de energie, un generator, si sistem de detectie si alarmare la incendiu. Un generator care sa deserveasca doar pompele si motoarele de acolo ar fi o investitie inutila ar trebui sa suportam costurile sa putem sustine o activitate ce se desfasoara in sala, ceea ce inseamna un generator cu o puetre mai mare si din studiul de piata a reiesit suma de 196 000 lei ca si necesar, iar pentru sistemul de detective la incendiu 73 000 de lei. As dori sa facem modificarea sa adaugam pe lista de investitii pentru ca este ultima zi cand putem modifica lista de investitii.” a spus Eugen Turcanu, director DSPSA

In cele din urma, primarul Catalin Flutur a venit cu propunerea ca banii sa fie luati din fondurile pentru utilitati de la noul cartier  ANL de pe Soseaua Iasului iar aici sa fie alocati alti bani anul viitor.

“As  propune  sa nu luam de la dotari pentru Cornisa, pentru ca au o destinatie foarte clara, ci sa luam de unde nu vom cheltui clar toti banii anul acesta pentru ca inca suntem la partea de proiectare si este vorba de executie utilitati la ansamblul ANL de pe Soseaua Iasului. Sunt multi bani acolo, dar nu ii vom cheltui anul acesta si pentru la anul vom prinde conform ceea ce ne va iesi din partea de proiectare.” a spus primarul Catalin Flutur

In cele din urma proiectul a fost aprobat iar DSPSA urmeaza sa organizeze licitatie pentru achizitiile necesare la Sala Polivalenta.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express