Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

JALE 40 de milioane de euro pe spatele Primariei din cauza falimentarei Termica

 

O societate falimentara pune Primaria Botosani in mare impas. Si exista reale motive de ingrijorare tinand cont de faptul ca la mijloc este vorba de 40 de milioane de euro. Municipalitatea a pierdut un proces la Curtea de Apel  Suceava, proces cauzat de falimentul societatii Termica. In atare conditii, lichidatorul Termica trebuie sa recupereze bunuri de 40 de milioane de euro. Din comisia de negociere fac parte trei consilieri locali,  Mihai Tincu, Paul Onisa si Catalin Alexa. Primul dintre ei a spus insa ca responsabilitatea ar trebui purtata de toti consilierii locali si nu doar de trei dintre ei. In plus acesta a solicitat si parerea avizata a unor specialisti. Situatia este cu atat mai complicat avand in vedere ca bunurile de la Termica au trecut in patrimoniul Modern Calor, iar punctele termice au fost modernizate printr-un proiect cu finantare europeana.

Curtea de Apel a dat castig de cauza lichidatorului urmand ca asa cum scrie in finalul deciziei sa se refaca si sa se aduca la situatia initiala.Valoarea masei credale a firmei Termica adica a tuturor datoriilor firmei Termica este conform hotararii Curtii de Apel 1762 miliarde de lei vechi. Din acest total, datoria catre stat este de 1 600 miliarde lei vechi. Sigur ca aici sunt datorii catre stat, datorii adunate in timp. Ce facem acum? Comisia asta facuta din trei consilieri si cativa specialisti din Primarie ar trebui ca sa ia fiecare punct termic din cele 37 de puncte termice care trebuiesc executate sa le aduca la forma initiala, in forma initiala din 2008-2009, cand punctele termice erau cum erau. La ora actuala sunt puncte termice renovate pe bani europeni, dotate cu aparatura si echipament tehnologic. Nu cred ca avem posibilitatea financiara,tehnica si juridica sa delimitam exact pentru ca aici este vorba de 40 de milioane de euro. „a spus Mihai Tincu

Tincu a propus Consiliului Local sa se apeleze la o firma de audit pentru a se face o operatiune juridica corecta. Paul Onisa a anuntat ca se retrage din aceasta comisie avanad in vedere gravitatea situatiei.

Situatia este foarte grava si nu vreau sa fac parte din aceasta comisie, au fost niste informatii ascunse sub pres cu privire la acest proiect. „a spus Onisa

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express