Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Jandarmeria Romana implineste 165 de ani. Cum va fi sarbatorita ”Ziua Jandarmeriei” la Botosani!

Vineri, 3 aprilie 2015, Jandarmeria Romana implineste 165 de ani de la infiinţare. Cu această ocazie jandarmeria botosaneana va organiza, incepand cu ora 11.00, mai multe manifestări la care sunt invitați sa participe și botosanenii.

Dupa manifestările festive ocazionate de sărbătorirea Zilei Jandarmeriei Române, care au loc la sediul I.J.J.Botoșani, jandarmii vor organiza ateliere de prezentare a tehnicii și mijloacelor din dotare pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, în fața Muzeului Județean de Istorie și în parcul Cholet din municipiul Dorohoi, între orele 11.00 – 13.00.

De asemenea, vor fi prezentate exerciții demonstrative de intervenție profesională și cu câinii de serviciu ai inspectoratului.

Tinerii care doresc să urmeze o carieră de jandarm vor primi informațiile necesare de la lucrătorii Biroului Resurse Umane, care le vor prezenta oferta educațională și condițiile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească.

Pe această cale, adresăm tuturor celor care sunt interesați de misiunile specifice ale jandarmeriei invitația de a participa la aceste activități.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express