Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Jenant! Pe ce se duc banii unor societati subordonate Primariei: “Sa platim lubrefianti nu stiu de care”

Sedinta de Consiliu Local de joi s-a centrat pe desemnarea membrilor Consiliilor de Administratie la Urban Serv si Modern Calor. Dupa ce s-au stabilit persoanele care vor face parte din aceste CA-uri, consilierii locali liberali au venit cu propuneri de diminuare a indeminizatiei si a diurnei pentru persoanele din CA-uri.

Pana acum fiecare membru din CA imcasa  lunar cate 1200 de lei iar liberalul Eugen Turcanu a propus ca indemnizatia sa scada la nivelul celei a unui consilier local: 540 lei.

“La unitatea pe care o conduc avem diurna 17 lei. Sa o stabilim la  20-30 de lei, ei nu sunt mai deosebiti ca noi. La alt alineat se spune  ca cheltuielile de cazare se vor deconta pentru cele din strainatate la 150 de euro pe zi. Am iesit si eu in strainatate de multe ori…unde ii trimitem cu banii astia, in Dubai, in locatii de lux? Inteleg ca aceste CA-uri sunt de fapt niste agentii de turism, din cate vad eu in expunerea de motive.” a spus Eugen Turcanu

In plus sunt cheltuieli prevazute care sunt absolut ridicole.

“Inclusiv vaccinurile trebuie sa le platim noi daca pleaca undeva. Au mers la absurd, ca sa nu spun la limita bunului simt. La  Modern Calor se spune ca decontarea pe baza documentelor justificative a cheltuielilor de cazare, diurna, transport, si a altor cheltuieli in limitele stabilite prin lege si bugetele anuale ale societatii. In, la Urban Serv avem o pagina intreaga de facilitati si accesorii, sa platim lubrefiantii, nu stiu de care, poate au probleme, deplasari cu mijloace auto, e o mizerie. ” a spus Eugen Turcanu, consilier local

S-a aprobat ca indemnizatia membrilor CA sa fie de 540 de lei la care se va adauga si o cota variabila. Indemnizatia s-ar putea majora odata cu cresterea salariilor primarului si a viceprimarilor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express