Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Județul Botosani a primit doua ambulanțe noi

Județul Botosani a primit doua ambulanțe noi, de tip B 4X4 de la Ministerul Sănătății. 

 

Guvernul a aprobat la începutul acestei luni achiziționarea și livrarea unui număr de două unități medicale mobile noi pentru dotarea serviciului de ambulanță din județul Botoșani.

O ambulanță este destinată intervenţiei de urgenţă şi transportului medical asistat al pacienţilor, fiind dotată cu tracțiune integrală pentru a putea interveni în zone greu accesibile și are echipamentele necesare resuscitării și acordării primului ajutor. Cea de-a doua ambulanță destinată transportului victimelor multiple poate transporta patru pacienți în același timp și a fost predată către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență din Botoșani.

În urma cererilor pe care le-am primit de la Serviciul de Ambulanță, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani și a discuțiilor pe care le-am avut cu personalul medical de la spitalul Mavromati am făcut demersuri la Guvern pentru a dota județul cu ambulanțe dotate cu tracțiune integrală și aparatură medicală modernă. Astfel, am dorit să asigurăm în orice zonă a județului, indiferent de condițiile meteo, intervenţii medicale de urgenţă la cel mai înalt nivel şi transport medical asistat pentru pacienții aflați în stare critică. Am promis înainte de alegerile din 2012 că vrem să facem Guvernare pentru Botoșani și ne ținem de cuvânt”, a declarat vicepreședintele PSD Botoșani, Tamara Ciofu.

 

Cele două ambulanțe care au fost achiziționate și trimise la Botoșani de Ministerul Sănătății fac parte din etapa a doua a unui program dezvoltat de Guvernul României, început în 2013 care vizează dotarea fiecărui județ din țară cu autovehicule medicale noi. Acest proiect are în vedere înlocuirea completă a parcului auto de la toate serviciile de ambulanţă din țară. În 2014 județul Botoșani a mai primit de la Ministerul Sănătății două ambulanțe noi 4X4, destinate intervenţiei de urgenţă şi transportului medical asistat al pacienţilor.

Demersul pentru achiziționarea cu ambulanțe noi, dotate la cele mai înalte standarde medicale pentru acordarea asistenţei sanitare de urgenţă a fost un efort comun al parlamentariilor PSD. În 2013 când s-a discutat la Ministerul Sănătății programul pentru înlocuirea ambulanțelor, am ținut cont de nevoile pacienților botoșăneni și am solicitat să ni se repartizeze în fiecare an câte două ambulanțe noi. Așadar, Ministerul Sănătății a ținut cont de acest lucru și a alocat județului Botoșani ambulanțe dotate special pentru intervenția în cazul situațiilor de urgență”, a declarat senatorul PSD, Doina Federovici.

În această etapă din luna iunie au fost achiziționate și repartizate de Ministerul Sănătății 30 ambulanţe noi pentru intervenţii medicale de urgenţă către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov şi către serviciile de ambulanţă teritoriale din Argeş, Bacău, Brăila, Buzău, Botoşani, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Galaţi, Ialomiţa, Neamţ, Tulcea, Teleorman, Vaslui şi Vâlcea. Autospecialele vor întra în circulație dupa ce vor fi inmatriculate

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express