Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

„La 1 decembrie vom sărbători Centenarul Marii Uniri împreună cu botoșănenii la evenimentele din piețele publice”

Organizația PSD Botoșani a anunțat astăzi că la 1 decembrie toți reprezentanții social-democrați vor sărbători Centenarul Marii Uniri împreună cu botoșănenii la evenimentele care vor avea loc în piețele publice.

Ne bucurăm că în final, domnul Flutur a răspuns pozitiv la numeroasele noastre încercări de a ajunge la un consens politic în chestiuni importante. 1 Decembrie 2018 este desigur un astfel de moment. Dar este un moment al tuturor românilor și al tuturor botoșănenilor. Așadar, răspundem pozitiv și îl invităm pe domnul primar Flutur și pe toți ceilalți reprezetanți ai clasei politice din Botoșani ca de această dată să sărbătorim Ziua Națională și Marea Unire, în piața Revoluției, altături de botoșăneni. Nu trebuie să facem o separare între politicieni și ceilalți cetățeni. Suntem toți români și cred că trebuie să fim cu toții împreună în această zi atât de importantă pentru țara noastră. “

Considerăm că fondurile pe care domnul primar Flutur dorește să le plătească pentru masa festivă de la restaurant la care să participe politicienii de pe plan local să fie direcționate către familiile nevoiașe din municipiul Botoșani.

Suntem în Anul Centenarului Marii Uniri a României și avem obligația să fim alături de cei pe care îi reprezentăm atât la nivel local, cât și central. Ca oameni politici trebuie să dăm dovadă de maturitate și unitate pentru că fiecare avem de îndeplinit angajamentele pe care ni le-am asumat față de locuitorii județului Botoșani. Avem nevoie de înțelegere și solidaritate pentru a putea să facem lucruri concrete pentru botoșănenii noștri. Nu putem face nimic fără suportul cetățenilor care ne-au acordat încrederea lor”.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express