Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

“La Botosani a fost Revolutie?” Se cer verificari in actele revolutionarilor

Luni la pranz, a avut loc la Institutia Prefectului Comitetul Consultativ pentru persoanele varstnice. In cadrul sedintei, directorul Casei de Pensii a prezentat o situatie a revolutionarilor de la nivelul judetului Botosani. Unul dintre membrii comisiei s-a aratat insa revoltat de aceasta situatie.

In 2016, pe raza judetului Botosani figurau 47 de revolutionari. In 2017, pe liste a mai rasarit o persoana.

“La Botosani a fost Revolutie? Daca imi da vreunul raspuns…Am vazut de la doamna Anton ca in 2016 au fost 47 , a mai aparut unul in 2017, 48 sunt acum. Prin Institutia Prefectului se pot face demersuri sa se verifice dosarele celor 48 de revolutionari. Eu am fost la unitatea militara prin 1994 si am vazut cum se faceau dosarele de revolutionar.” a spus indignat col. Gheorghe Jalba, vicepresedinte Asociatia Veteranilor de Razboi

Prefectul a venit cu clarificari si a precizat faptul ca ina ceasta perioada, reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne efectueaza verificari.

“La nivelul Ministerului Afacerilor Interne se face o evaluare a tuturor cazurilor cu revolutionari, am trimis documentatia solicitata, asteptam sa vedem care este rezultatul verificarilor.” a precizat prefectul Dan Slincu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express