Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

La Botosani: Aplicatie pe telefon pentru toate problemele din oras. Faci plangere si se rezolva

 

Initiativa inedita a sefilor din Primarie. Astazi a fost lansata o aplicatie: Botosani City Report prin care botosanenii vor putea transmite in timp real neregulile din oras.

Aplicatia poate fi instalata pe telefoanele sau tabletele care au sistemul de operare Android. Pasii sunt simpli. Se intra pe Google Play, se cauta: Botosani City  Break si se descarca gratuit. Botosanenii vor trebui sa isi introduca numele, prenumele, numarul de telefon si sa spuna ce problema au de semnalat. Pot fi sesizate gropi in asfalt, caini comunitari, resturi menajere, disfunctionalitati la iluminatul public, cosuri de gunoi vandalizate dar si alte probleme. Mesajul va fi preluat de un departament din primarie si transmis catre Directia ce va trebui sa rezolve problema.

Botosanenii vor putea sa urmareasca in timp real in ce stadiu este petitia lor: inregistrata, in asteptare sau rezolvata.

Aceasta aplicatie va ajuta Primaria sa fie in legatura cu cetatenii in timp real si de a primi intr-un flux real informatiile legate de toate problemele existente in oras. Este mult mai usor pentru noi sa primim in timp real semnalarea unor probleme edilitare. Sper ca aplicatia sa se bucure de succes si cat mai multi botosaneni sa o descarce.” a precizat primarul Ovidiu Portariuc

Prin intermediul aplicatiei botosanenii vor putea afla si ce evenimente organizeaza Primaria. Pentru acest program s-au cheltuit din bugetul local 137 000 lei. Metoda clasica ramane in picioare iar cetatenii urbei care nu dispun de tehnologie moderna pot face petitii scrise la Primarie cu problemele depistate in oras.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express