Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

La Botosani boschetarii au spirit intreprinzator

 

Oamenii fara adapost spicuiesc si reusesc sa isi duca traiul de pe o zi pe alta. Mancarea si-o procura de la cantina sociala, iar banii si-i castiga din vanzarea de pet-uri. Boschetarii se perinda pe la toate pubelele din cartiere, colecteaza pet-uri si le distribuie mai departe. Oamenii aduna in saci sticlele de plastic si le vand celor interesati. Pentru a nu fi nevoiti sa o transporte cu carucioarele, persoanele care achizitioneaza astfel de “marfuri” vin si o iau chiar de la fata locului. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, iar boschetarii au fost prinsi de reprezentantii Urban Serv.

Aduna materialele colectate selective, si in special pet-uri, si le predau chiar in fata platformelor la anumite masini care nici nu mai asteapta sa vina la sediul colector. Noi am facut o reclamatie la Politia Locala, le-am dat fotografii cum o masina de la o societate, cu numar din alt judet, colecteaza direct de la platform pet-urile de la boschetari. “ spune directorul Urban Serv, Simion Drelciuc

Iar conducerea UrbanServ nu ar avea nimic impotriva faptului ca oamenii strazii incearca sa faca un ban, doar ca prin sustragerea pet-urilor se aduc pierderi societatii de salubritate .

Simion Drelciuc a depus deja o plangere la Politia Locala si se efectueaza cercetari.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express