Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Laborator de droguri la Botosani! Opt dealeri retinuti de procurori

Traficanţi prinşi cu aproape 2,5 kilograme droguri de risc şi de mare risc

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Botoşani au efectuat ieri 23 de percheziţii domiciliare, într-o cauză penală privind comiterea unor fapte din sfera traficului de substanţe interzise. Opt persoane sunt cercetate în stare de reţinere.

În cauză s-a beneficiat de sprjinul specializat al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi S.R.I..

Ieri, 30 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, sub coordonarea directă a procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Botoşani şi cu sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, au desfăşurat 23 de percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activităţile s-au desfăşurat la imobile de pe raza judeţelor Botoşani (20), Suceava (2) şi Iaşi (1).

În fapt, din cercetările efectuate în cauză, a reieşit că, începând cu anul 2013, pe raza judeţului Botoşani au fost puse bazele a două grupări infracţionale organizate, interconectate, care au acţionat până în cursul anului 2015, fără întreruperi, în mod coordonat.

Persoanele implicate ar fi desfăşurat în mod repetat activităţi de procurare, transport, ambalare, deţinere în vederea vânzării, distribuţie şi vânzare fără drept de droguri de risc şi de mare risc, precum şi de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost găsite peste 1700 g de substanţă vegetală şi 600 g de pulbere solidă, cu efect psihoactiv.

Poliţiştii au ridicat de asemenea suma de 11.000 lei, susceptibilă a proveni din activităţi infracţionale, precum şi obiecte care ar fi fost folosite pentru ducerea la îndeplinire a faptelor din sfera traficului de substanţe interzise (mijloace de cântărire electronică, plicuri autosigilante şi altele).

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Botoşani au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea a opt inculpaţi, în timp ce faţă de alte două persoane s-a dispus măsura controlului judiciar. Totodată, s-a dispus indisponibilizarea a patru autovehicule.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea directă a procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Botoşani, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

Acţiunile de ieri, 30 iunie a.c., s-au desfăşurat cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava și ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, precum și al Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Botoşani, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani şi Serviciul Județean Anticorupție Botoșani.

 

 

perchezitii droguri trei perchezitii droguri cinci perchezitii droguri patru perchezitii droguri doi perchezitii droguri unu perchezitii droguri

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express