Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Lectii pentru medici, asistenti si infirmieri pentru a se purta uman cu pacientii de la Mavromati

De multe ori cei care calca pragul Spitalului Judetean pentru o problema medicala se confrunta cu o atitutine necorespunzatoare din partea personalului medical. Conducerea Spitalului confirma acest aspect desi nu s-au inregistrat pana acum reclamatii scrise in acest sens.

Pe 10 martie un nou nascut a decedat la Maternitate iar mama pruncului a reprosat faptul ca asistentele s-au purtat urat. In urma acestui incident, conducerea Spitalului Judetean va organiza cursuri de instruire a personalului unde angajatii vor fi invatati sa se comporte frumos si sa le vorbeasca pe un ton calm pacientilor.

“La nivelul spitalului nu s-a inregistrat nicio reclamatie scrisa privind atitudinea personalului fata de pacienti, dar conducerea spitalului are cunostinta despre astfel de cazuri privind atitudinea personalului, motiv pentru care vom initia anumite cursuri de instruire a personalului pe teme de comportament. Va fi o instruire a tuturor cadrelor medicale pe sectii privind modul de comportament si modul de interactionare cu pacientii. Suntem constienti ca sunt probleme in cadrul spitalului legate de modul in care se comporta in special personalul auxiliar cu pacientii, motiv pentru care incercam sa crestem calitatea actului medical.” a precizat medicul Stefan  Bercea, purtator de cuvant al Spitalului Judetean

Cursurile vor fi tinute de psihologi sau de o firma specializata. Daca atitudinea persoanlului din spital nu se va schimba, se va trece la sanctiuni si chiar la desfacerea contractului de munca.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express