Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Lectii pentru medici, asistenti si infirmieri pentru a se purta uman cu pacientii de la Mavromati

De multe ori cei care calca pragul Spitalului Judetean pentru o problema medicala se confrunta cu o atitutine necorespunzatoare din partea personalului medical. Conducerea Spitalului confirma acest aspect desi nu s-au inregistrat pana acum reclamatii scrise in acest sens.

Pe 10 martie un nou nascut a decedat la Maternitate iar mama pruncului a reprosat faptul ca asistentele s-au purtat urat. In urma acestui incident, conducerea Spitalului Judetean va organiza cursuri de instruire a personalului unde angajatii vor fi invatati sa se comporte frumos si sa le vorbeasca pe un ton calm pacientilor.

„La nivelul spitalului nu s-a inregistrat nicio reclamatie scrisa privind atitudinea personalului fata de pacienti, dar conducerea spitalului are cunostinta despre astfel de cazuri privind atitudinea personalului, motiv pentru care vom initia anumite cursuri de instruire a personalului pe teme de comportament. Va fi o instruire a tuturor cadrelor medicale pe sectii privind modul de comportament si modul de interactionare cu pacientii. Suntem constienti ca sunt probleme in cadrul spitalului legate de modul in care se comporta in special personalul auxiliar cu pacientii, motiv pentru care incercam sa crestem calitatea actului medical.” a precizat medicul Stefan  Bercea, purtator de cuvant al Spitalului Judetean

Cursurile vor fi tinute de psihologi sau de o firma specializata. Daca atitudinea persoanlului din spital nu se va schimba, se va trece la sanctiuni si chiar la desfacerea contractului de munca.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava - hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
cabinet kinetoterapie Bucuresti transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express