Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Licitatia pentru noua groapă de gunoi de la Stauceni motiv de disputa politica: remarcile lui Drelciuc sunt ” subiective, tendențioase și cu caracter pur politic”

Licitația pentru noua groapă de gunoi de la Stăuceni a declansat  nemulțumiri in serie directorului Urban Serv Botoșani. Pentru a clarifica situatia reprezentantii Consiliului Judetean au pregatit un drept la replică la articolele apărute în presa locală ca urmare a declarațiilor directorului Urban Serv, Simion Drelciuc:

            Referitor la modul de desfășurare a ședinței de deschidere a ofertelor privind procedura de atribuire a Contractului de delegare a gestiunii prin concesionare a activităților de depozitare, tratare și valorificare deșeuri municipale și administrare a depozitului de deșeuri, facem următoarele precizări:

            În ceea ce privește modul de desfășurare a procedurii de atribuire, comisia de evaluare a ofertelor a respectat legislația în vigoare cu privire la deschiderea ofertelor, respectiv HG 925/2006 cu modificările și completările ulterioare, art. 33 alin. 4, precum și Ordinul 302/2011 al ANRMAP (Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice) publicat în M.O. nr. 415 din 14.06.2011 care, prin modelul de proces verbal al ședinței de deschidere a ofertelor, stabilește și reglementează procedura după care se succed activitățile din cadrul acestei ședințe precum și elementele care sunt prezentate în cadrul ședinței de deschidere. 

            Totodată comisia de evaluare a ofertelor a respectat și cerințele privind desfășurarea procedurii din cap IV 4.3. Modul de prezentare a ofertei al fișei de date publicată în SEAP.

Privitor la remarca că ”membrii comisiei au dezavantajat firmele care îndeplineau toate condițiile”, facem precizarea că analiza documentelor depuse la o procedură de achiziții se face ulterior deschiderii ofertelor, astfel încât este prematură exprimarea că există oferte care să îndeplinească toate condițiile solicitate prin documentația de atribuire.

Comisia de evaluare nu a încălcat nicio prevedere legală în materie de achiziții publice, iar remarcile Dlui Simion Drelciuc în calitatea sa de ofertant le calificăm subiective, tendențioase și cu caracter pur politic.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express