Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Licitatie cu miros urat! O comisie neprofesionista la licitatia depozitului ecologic

 

Conducerea Urban Serv acuza de neprofesionalism comisia desemnata de Consiliul Judetean, structura care a evaluat saptamana trecuta ofertele celor 4 firme si asocieri de firme, inscrise la licitatie.

Una dintre firmele participante, Urban Serv in asociere cu Soma SRL, considera ca a fost deavantajata. Simion Drelciuc declara ca membrii comisiei au facut publica in fata celoralalte firme participante la licitatie oferta financiara depusa de firma societatea pe care o gestioneaza, fapt ce aduce prejudicii.

Au fost neprofesionisti . Cea mai mare nemultumire se refera la modul in care comisia de evaluare a actionat, nu au verificat intai daca cei care au depus ofertele indeplinesc condita principala, adica calitatea de participant, in sensul in care au constituita taxa de participare, conform cerintelor din caietul de sarcini. Ei au luat toate ofertele depuse, au luat primele doua oferte ale Rosal cu Diasil si a Urban Serv cu Soma si au inceput sa analizeze de sus pana jos, si au dat citire si ofertei financiare dupa care au constatat ca celelalte doua firme nu au taxa de participare, conform solicitarii din caietul de sarcini si i-au descalificat. Am fost dezavantajati.” Declara Simion Drelciuc

Din acest motiv cele doua asocieri de firme sunt acum nevoite sa isi refaca oferta financiara.

In cadrul primei licitatii au fost inscrise firma Rosal din Roman in asociere cu societatea Diasil Suceava, societatea Urban Serv in parteneriat cu Soma SRL, societatea Soim din Italia prin Soim Botosani si societatea Elsaco Electronic. Ultimile doua societati au fost declarate neeligibile, motiv pentru care licitatia se va relua.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express