Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Locuri ale memoriei în localitatea ta”, concurs national pentru liceeni

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi Fundaţia Konrad Adenauer Stiftung lansează a doua ediţie a concursului naţional cu tema „Locuri ale memoriei în localitatea ta”, care se adresează elevilor din clasele a IX-a – a XII-a, din unităţile de învăţământ din România.

Proiectul are drept scop creşterea interesului tinerilor pentru istoria recentă a României, prin stimularea cercetării personale şi a reflecţiei asupra unei perioade istorice, care marchează încă evoluţia şi dezvoltarea societăţii româneşti.

Concursul implică lucrul în echipă şi se adresează echipajelor formate din 4 elevi şi un profesor coordonator. Echipajele participante vor analiza locurile memoriei din oraşele lor, urmând a prezenta juriului format din experţi ai IICCMER şi ai Fundaţiei Konrad Adenauer, 5 locuri într-o formă pe care o vor considera cea mai potrivită. Concursul se va derula în perioada 9.02.-20.03.2016. Înscrierea se va face la adresa de email concurs@iiccmer.ro

Vor fi declarate câştigătoare 3 echipaje, ce vor participa la şcoala de primăvară „Memorie locală-memorie naţională”, organizată de IICCMER la Râmnicu-Sărat, în perioada 18-22.04.2016.

Data limită de predare a materialelor este de 20 martie 2016.

Mai multe informaţii se află postate pe situl web al institutului (www.iiccmer.ro)

Este o iniţiativă lăudabilă a unor instituţii care doresc să sfinţească memoria suferinţei provocate de sistemul totalitar comunist, încercând, prin acest curajos proiect, să facă tinerilor de astăzi cunoscut trecutul apropiat, prin valorificarea unor toposuri emblematice existente în ţinuturile lor natale, a declarat prof. Mihaela Huncă, inspector şcolar general.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express