Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Lovitura dura pentru Modern Calor si pentru mii de botosaneni

Incepand de anul viitor Primaria nu va mai acorda subventie pentru cetatenii care sunt racordati la sistemul centralizat de termoficare, respectiv Modern Calor. Nu este o decizie luata la nivelul unitatii administrative locale ci o directiva venita de la Agentia Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE).

Pana acum Modern Calor primea subventie pentru intreaga populatie care beneficiaza de serviciile acestei societati dar de anul viitor vor fi subventionati doar cetatenii vulnerabili.

“O decizie de ultima ora a ANRE spune ca de la anul nu se vor mai acorda subventii la incalzire decat intr-un mod foarte bine dirijat, sa ajunga doar la consumatorii vulneraili.  Consumatorii vulnerabili sunt cei definiti de lege, vorbim de veniturile dumnealor. Si in momentul de fata sunt ajutati si prina jutoare de incalzire, exista subventia si ajutoarele de incalzire. Eu zic ca este o decizie importanta. Noi in fiecare an asiguram  o subventie pentru cei care sunt racordati la sistem dar care beneficiaza de absolut toti , indiferent de venituri, subventia vine din bugetul local, din taxele si impozitele locale platite de toata lumea chiar daca sunt sau nu racordati la sistemul centralizat.”a spus primarul Catalin Flutur

Primarul a anuntat ca cei aproximativ 10 milioane de lei care mergeau anual pe subventia pentru caldura ar urma sa fie directionati catre lucrarile de la Teatrul Mihai Eminescu.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express