Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

LOVITURA grea! Expertiza blocului din Primaverii a fost finalizata. Oamenii trebuie sa isi ia lucrurile

Aproape o spatamana a durat conturarea unor concluzii ale expertului care a venit de la Iasi sa inspecteze blocul din strada Primaverii, imobil afectat de deflagratie. Pana astazi, oamenii traiau cu speranta ca vor putea sa isi reia viata de zi cu zi, sa isi reamenajeze casele dar situatia nu este deloc asa. Expertiza confirma faptul ca structura de rezistenta a imobilului este foarte afectata si este nevoie de consolidare.

In prima parte a zile de marti, primarul Catalin Flutur a purtat discutii cu prefectul Dan Slincu  cu viceprimarul Cosmin Andrei si cu presedintele Asociatiei de proprietari din Primaverii asupra a ceea ce urmeaza sa se faca.

“E mai rau decat ne-am asteptat. Important teste ce inseamna pentru proprietarii din zona.  Expertul spune ca s-ar parea ca este un grad de risc I, grad seismic si atunci  masurile trebuie sa le luam de asa natura. Vom solicita prin Consiliul Judetean o Hotarare de Guvern pentru un ajutorpentru consolidarea cladirii, este clar ca trebuie consolidate. Nu numai ca nu se poate muta, cred ca vor trebui sa eibereze cu totul locul sa se poata intervene, adica sa isi ia lucrurile de acolo.” A precizat primarul Catalin Flutur

Expertul a dat patru solutii si urmeaza a fi stabilita cea mai buna dintre ele. In plus urmeaza sa se faca proiectarea si stabilirea unui deviz de lucrari care va conduce ulterior la un cost al lucrarilor.

Intre timp , Primaria trebuie sa identifice locatii unde sa se poata muta cele 12 familii din bloc care acum locuiesc la rude.

“Nu avem locuinte, decat cele doua din Centrul Vechi. Daca o sa fie nevoie o sa apelam pe situatii de urgenta sa vedem ce locuri mai sunt in internate sau sa folosim Scoala nr.3 care este  o cladire tampon care poate fi folosita pentru situatii de acest gen.” a spus Flutur

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express