Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Lucian Trufin: “Finanțările în mediul rural continuă”

Senatorul Lucian Trufin, secretarul Comisiei pentru agricultură din Senat a fost prezent la o întrunire de lucru organizată de Agenția pentru Finanțare a Investițiilor Rurale cu sprijinul Instituției Prefectului – Județul Botoșani, pentru a discuta cu potențialii beneficiari de fonduri europene prin PNDR, asupra oportunităților de dezvoltare prin accesarea măsurilor forfetare.

Scopul principal al acțiunii a fost acela de a oferi celor interesați să obțină fonduri nerambursabile PNDR, îndrumarea necesară în vederea depunerii cererilor de finanțare în noile sesiuni ce urmează a fi lansate.

Mediul rural se poate dezvolta doar cu ajutorul fermierilor, cei care constituie forța activă a satului botoșănean, iar acest lucru este condiționat de accesarea banilor europeni. Numărul mare de proiecte depuse, selectate și contractate de AFIR pe submăsurile 6.3 – „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici” și 6.1.-„Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” anul trecut, demonstrează interesul real al fermierilor botoșăneni pentru dezvoltare, lucru care mă determină să ofer în continuare întregul meu suport, atât beneficiarilor de fonduri europene, pentru ca aceștia să își implementeze cu succes proiectele, cât și celor care intenționează să depună cereri de finanțare în sesiunile care se vor deschide anul acesta”, a declarat senatorul PSD -Lucian Trufin.

Această acțiune a fost organizată la sediul Instituției Prefectului – Județul Botoșani, prezent fiind și Prefectul – Dan Constantin Şlincu, alături de reprezentanții OJFIR Botoșani și de Directorul Adjunct CRFIR 1 Iași Nord Est – Marius Postolache, care şi-au exprimat de asemenea întreaga deschidere față de iniţiativele botoşănenilor pentru dezvoltarea mediului rural cu fonduri gestionate de AFIR și au promis că vor organiza și alte activități similare, pentru a transmite informațiile necesare întocmirii corecte și la timp a documentațiilor.

Consider că adunând mai multe instituții la aceeași masă, putem realiza mai mult pentru fermierii botoșăneni, așa încât am lansat ideea organizării unor acțiuni interinstituționale cu sprijinul AFIR și al Instituției Prefectului, pentru a le oferi celor interesați îndrumarea necesară, urmând să stabilim un calendar în acest sens. Îmi doresc ca județul Botoșani să se mențină pe un loc fruntaș în Regiunea Nord-Est la capitolul accesare fonduri europene, pentru dezvoltarea spațiului rural și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor județului nostru”, a mai spus senatorul Lucian Trufin.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express