Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Macaleti vrea echilibru intre salariile sefilor si ale subordonatilor de la Nova Apaserv

S-a tot vorbit despre salariile mari ai directorilor de la Nova Apaserv dar si de protestul mai multor angajati de la apa care muncesc in conditii improprii dar catsiga minimul pe economie. Conducere unitatii doreste si adaugarea cotei variabile la salariu si au prins deja in buget acest capitol. Presedintele Consiliului Judetean, Costica  Macaleti a precizat insa ca este nevoie de un echilibru intre salarii si ar trebui majorate si veniturile angajatilor nu doar ale directorilor.

“Lucrurile trebuiesc echilibrate, pentru ca in general sefii gasesc tot felul de artificii sa-si mareasca sumele primite. Daca Nova Apaserv este pe profit iar Consiliul de Administratie considera ca este in regula acest lucru iar la personalul angajat sa nu ofere o negociere de salarii, bonuri de masa si altceva, e o hotarare a Consiliului de Administratie. Lucrurile, din punctul meu de vedere, trebuie sa aiba un anumit echilibru. Am sa port o discutie cu presedintele CA sa expun punctl meu de vedere.” a spus  Costica Macaleti, presedinte Consiliul Judetean

Bugetul societatii Nova Apaserv a fost aprobat in cadrul Adi Aqua si urmeaza a fi supus aprobarii si in sedinta de Consiliu Judetean de la sfarsitul acestei luni.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express