Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Magie sau pacaleala? Portariuc are in buzunar solutiile pentru Cornisa si teatru

 

Consilierii locali s-au certat aproape doua ore pe doua proiecte:Cornisa si teatru. Marea problema este ca muncipiul este la un pas de a pierde finantarea europeana pe cele doua proiecte si va trebui sa le finalizeze din resurse proprii pana in vara 2016, pentru a nu fi nevoiti sa restituie si investitia de pana acum.

S-au cautat explicatii, s-au adus acuzatii dar pana la urma proiectele s-au aprobat a fi finalizate din banii bugetului local.

Primarul Ovidiu Portariuc spune totusi ca nu se va ajunge in punctul de a fi luati bani din bugetul pe 2016 si ca exista alte solutii. La Cornisa exista deja un imprumut bancar iar banii urmeaza sa fie folositi in scopul finalizarii. Cat despre teatru:

Acolo exista doua scenarii: unul in care sa fie preluat acest proiect pe noul exercitiu financiar si acesta este scenariul optimist si la care speram si am incredere ca se va intampla lucrul asta iar cel de-al doilea scenariu este in care vom incerca o finantare din trezorerie pentru a finanta aceste lucrari-scenariul pesimist.” a spus primarul Ovidiu Portariuc

Primarul sustine ca in toata tara s-au intampinat astfel de problem la proiecte iar intarzierile, cel la Botosani au fost cauzate de proiectele initiale care au fost gresite dar si de intarzierea exercitiului financiar.

Exista riscul sa pierdem finantarea europeana doar in cazul proiectului teatru acolo unde s-au efectuat lucrari de un million de euro in cazul in care nu primim acea finantare pe urmatorul exercitiu financiar. Dar eu am incredere ca proiectul va fi inclus pe lista pe care o pregateste Guvernul sa o prezinte Uniunii Europene. Intr-un scenariu pesimist inseamna sa continuam lucrarile cu bani de la bugetul local pe parcursul a doi-trei ani.”a spus primarul Ovidiu Portariuc

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express