Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Mai multi bani pentru Spitalul Judetean Mavromati: Pacienţii nu vor mai trebui să vină cu medicamentele de acasă!

În urma repartizarii sumelor pentru anul 2015 Spitalul Județean Mavromati a primit mai mulți bani de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate pentru fiecare lună. Valoarea totală pe care o va primi Spitalul Județean lunar de la Casa de Asigurări Botoșani este de 7,8 milioane lei noi pe luna, cu aproximativ 12 %  la sută mai mult decât în anul 2014.

”Spitalul Județean Botoșani a primit cu 800 de mii de lei noi pe luna mai mult decât anul trecut, ceea ce arată un interes din partea autorităților de la București pentru județul nostru.

Este important să ne păstrăm medicii și toate cadrele medicale în județ și să oferim condiții decente pentru pacienți.

Eu, ca președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Botoşani am în vedere creșterea încrederii cetățenilor în sistemul de sănătate, prin oferirea accesului civilizat la serviciile medicale de care au nevoie.

Vreau să vă amintesc că în toamna anului trecut, Guvernul a aprobat alocarea unei sume de 7 milioane de lei pentru Spitalului Județean Mavromati, iar acum spitalul are bani de salarii și pentru funcționarea în condiții normale.

De fiecare dată când managerul Spitalului Județean Mavromati îmi cere sprijinul eu am fost disponibil să preiau problema și să încerc să găsesc o soluție, fie la nivel județan, fie la nivel central. Oricare dintre managerii de spitale din județ și orice medic botoșănean are o problemă la mine ușa e întotdeauna larg deschisă. A declarat Costel Lupascu, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Botosani

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express