Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Mainile la control! Cadrele medicale, verificate cu aparat cu ultraviolete

Verificati daca si-au spalat corect mainile. Pentru a indeparta riscul de transfer a microbilor in spital, la Spitalul judetean Mavromati, cadrele medicale vor fi verificae daca isi curata corect mainile.

Angajatii au fost deja instruiti cum trebuie sa se spele iar medicul Stefan Bercea, seful Serviciului de supraveghere, prevenire si controlul infectiilor nosocomiale a facut deja o prima sesiune de informare. Dupa ce isi spala mainile, in vederea verificarii, cadrele medicale vor introduce mainile intr-un aparat cu ultraviolete care va indica zonele necuratate.

“Am facut instruirea personalului pentru a vedea tehnica aplicata si pentru a corecta diferitele aspecte care duc la neaplicarea corespunzatoare a solutiei hidralcoolice sau a sapunului. Aparatul poate sa arate zonele unde nu s-a aplicat corect solutia hidralcoolica sau poate sa arate zone in care, in urma spalarii mainilor, nu spa indepartat murdaria corespunzator. Este un aparat cu ultraviolete si se foloseste  o crema cu o solutie fluorescenta care se aplica pe maini si daca se aplica conform tehnicii recomandate, totul ar trebui sa fie ok.” a precizat medicul Stefan Bercea

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express