Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Mare sărbătoare, mare pentru ucraineni şi admiratorii valorilor lor, duminică la Botoşani!

Ucraineni din Iaşi, Suceava, Botoşani, dar şi din Ucraina, şi-au propus să se întâlnească duminică la Botoşani pentru a sărbători. Motivul îl constituie împlinirea a 203 ani de la naşterea Poetului Naţional al ţării vecine– Taras Şevcenko, iar programul pregătit se anunţă a fi unul plin de culoare, dans popular şi muzică. Evenimentul va avea loc la complexul Belvedere din municipiul Botoşani, începând cu ora 11, când cei prezenţi vor putea admira reprezentaţiile artistice ale grupurilor „Veselka” din Iaşi, „Cervona Kalena”, din Negostina, judeţul Suceava, „Vesevanka”, din Volcineţii Vechi ai Ucrainei, ansamblul „Primăvara” din Rogojejşti, ale reprezentanţilor Sctutelnicu Vasile şi Seucaliuc Sorin , reprezentanţi ai comunităţii ucrainene din Cândeşti, de unde va veni şi fanfara „Florile Bucovinei”

Sărbătoarea ucrainenilor este organizată de structura botoşăneană a Uniunii Ucrainenilor din România, avându-i ca pivoţi pe Victor Semciuc şi Paul Bilocopediuc, dar se bucură şi de susţinerea Instituţiei Prefectului – Judeţul Botoşani.

Sub logo-ul aparţinând marelui poet, „Sufletul nostru nu poate muri, libertatea nu moare niciodată!”, organizatorii îi aşteaptă la sărbătoarea lor pe toţi ucrainenii interesaţi, dar şi pe ceilalţi botoşăneni, admiratori ai tradiţiilor şi spiritului ucrainean, greu încercat, chiar de către istoria contemporană.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express