Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Marius Budăi: „Noua lege a pensiilor va repara toate inechitățile acumulate și va aduce majorări semnificative”

Parlamentarul social democrat Marius Budăi președinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a anunțat astăzi că noua lege a pensiilor remediază toate marile nedreptăți făcute de-a lungul timpului, care au determinat diferențe consistente între pensii, deși condițiile îndeplinite de oameni erau identice.

„Astăzi, când se sărbătorește ziua internațională a persoanelor vârstnice vreau să-i asigur pe toți pensionarii din România că aplicarea noi legi a pensiilor va aduce o nouă formulă de calcul și noi mecanisme care vor determina majorări semnificative, atât pentru categoriile de pensii aflate în plată cât și pentru cele viitoare. În calitate de fost director executiv al Casei Județene de Pensii Botoșani am obligația față de botoșăneni să îi informez și să le spun adevărul despre proiectul noii legi a pensiilor care va ajunge în câteva zile în Parlament pentru dezbatere și adoptare. Toți pensionarii trebuie să aibă condiții civilizate de trai, să nu se mai simtă umiliți și să-și trăiască bătrânețea cu demnitate”, a declarat Marius Budăi.

Noua lege a pensiilor va urmări îndeplinirea a patru principii fundamentale: contributivitate, egalitate, imprescriptibilitate și solidaritate socială.

„Până în acest moment PSD și-a respectat promisiunea față de pensionari. 90% dintre aceștia nu mai plătesc niciun tip de impozit sau contribuții. În județul Botoșani sunt 98.432 de pensionari care beneficiază de această reglementare. De asemenea, de când am intrat la guvernare am majorat anual punctul de pensie de la 871 lei în decembrie 2016 la 1.100 lei în iulie 2018. Astfel, 105.000 de pensionari botoșăneni au avut creșteri de pensii. Vreau să precizez foarte clar. În noul act normativ se menționează că nicio pensie nu va scădea. În cazul în care, în urma recalculării, va rezulta o sumă mai mică decât cea aflată deja în plată, atunci se va menține suma în plată. Le transmit tuturor persoanelor vârstnice, părinți și bunici toată considerația mea, multă sănătate și liniște sufletească alături de cei dragi”, a subliniat deputatul social-democrat botoșănean.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express