Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Marţi 13 – Zi fără ghinion, alături de pompieri!

Ieri, de „Ziua Informării Preventive”, botoşănenii au fost ocoliţi de ghinion. Asta pentru că au urmat sfaturile pompierilor transmise, atât prin intermediul mass-mediei locale, cât şi în cadrul acţiunilor de informare preventivă. Astfel că, în ziua de 13 octombrie, pe raza judeţului s-a înregistrat un singur incendiu într-o casă părăsită unde au ars mai multe deşeuri.

            Sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din judeţ şi municipiul Botoşani au derulat mai multe activităţi prin care s-a urmărit conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se expun în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

Elevii care frecventează cursurile şcolilor din judeţ au participat la lecţii deschise susţinute de inspectorii de prevenire ai I.S.U. Botoşani.

Totodată, în complexele comerciale şi pieţele din municipiile Botoşani şi Dorohoi s-au organizat puncte mobile de informare preventivă, trecătorii primind pe lângă recomandări pentru a preîntâmpina o situaţie de urgenţă şi pliante din campaniile naţionale „F.O.C.– Flăcările Omoară Copii”, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale!”, “Vreau să fiu voluntar!” şi „Nu tremur la cutremur”.

Dacă unii elevi au preferat postura de gazdă pentru pompierii, alţii au venit în vizită la Detaşamentele de Pompieri Botoşani şi Dorohoi, în cadrul „Zilei Porţilor Deschise”.

Tot marţi, cinci dintre acultătorii postului local de radio “FIX” au câştigat câte un stingător de tip P2, oferit de E.on România, după ce au răspuns corect la întrebări cu specific în domeniul situaţiilor de urgenţă. Concursul s-a desfăşurat în cadrul emisiunii “De suflet, de voie bună”, între orele 15.00 – 18.00.

Pe 13 octombrie s-a sărbătorit şi „Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului de Dezastre”, activităţile derulate fiind un mijloc de promovare a unei culturi globale cu privire la reducerea riscurilor dezastrelor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express