Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Matematicieni din trei ţări reuniţi la Prefectură

 

Graţie unui proiect finanţat de UE prin intermediul Guvernului Suedez, 20 de profesori de matematică au fost marţi, 6 octombrie, în vizită la prefectul judeţului. Sosiţi la Botoşani pentru câteva zile, dascălii se află într-un parteneriat ce include UCL Academy din Londra, City of Vasteras din Suedia şi Colegiul Naţional botoşănean „A.T Laurian”.

La întâlnirea la care a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean, musafirii şi-au exprimat încântarea de a putea cunoaşte meleagurile botoşănene, fiind impresionaţi de nivelul ridicat de dificultate al materiei şcolare predate aici. „Ceea ce se lucrează la noi în clasa a XI-a se predă la ei în universitate. Sunt şcoli diferite, cu sisteme diferite, ceea ce înseamnă că toată lumea va avea  ce să înveţe.”, a explicat Mihaela Prăjinariu, directorul colegiului „A.T. Laurian”.

    „Vă urăm bun venit la Botoşani, una dintre cele mai sărace regiuni ale UE, dar cu care noi ne mândrim şi sperăm să ne ridicăm cât mai repede la standardele europene, inclusiv în ceea ce priveşte educaţia. Mai avem multe de făcut, în special în privinţa infrastructurii şcolare, însă ne putem lăuda cu botoşănenii care au învăţat pe aceste meleaguri, ajungând mari personalităţi, inclusiv în domeniul matematicii.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

În acelaşi cadru, Rob Gratton, directorul adjunct al unităţii de învăţământ londoneze s-a arătat deosebit de încântat de schimbul de experienţă presupus de proiect, exprimându-şi  speranţa ca partenerii să colaboreze şi după încheierea celor doi ani, atât cât va dura implementarea acestuia.

Ulrika Wennerhalm, coordonatorul suedez al proiectul a explicat că se află pentru a doua oară la Botoşani, fiind şi acum impresionată de nivelul ridicat la care se predă aici matematica.

În final, Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean, le-a făcut musafirilor invitaţia să viziteze, în funcţie de agendă, casele memoriale şi muzeele din Botoşani, aceştia explicând că deja au văzut şi sunt deosebit de impresionaţi de mănăstirea Vorona.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express