Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Medicii de la Judetean lucreaza cu aparatura veche de zeci de ani. Sorescu pleaca la Ministerul Sanatatii sa obtina finantare

 

In cea mai mare unitate spitaliceasca din Botosani medicii sunt nevoiti sa lucreze cu aparatura veche de zeci de ani. La spital s-a facut un necesar, iar aparatura ar totaliza 3 milioane de lei. In cursul anului trecut s-a achizitionat aparatura in suma de jumatate de milion de lei. Presedintele Consiliului Judetean a plecat deja la Bucuresti si va merge la Ministerul Sanatatii pentru a face o solicitare in acest sens.

Cei de la spital au facut din nou o lista si ne-am dat acceptul pentru partea de cofinantare. Lista este una generoasa, iar noi ar trebui sa venim cu 10% din finantare. S-a investit in infrastructura mare, in cladiri, dar trebuie sa venim si cu aparatura la nivelul anului 2016.” a precizat Gheorghe Sorescu, presedinte Consiliul Judetean

Daca Ministerul Sanatatii va aloca finantare se va achizitiona aparatura pentru dotarea Sectiei de Ortopedie, Neurochirurgie, Chirurgie, Anestezie si Terapie Intensiva si Bloc Operator.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express