Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Medicul oftalmolog, Gabriel Oprisanu , se pregateste sa devina manager cu drepturi depline la Institutul de Psihiatrie Socola

Managerul interimar de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi isi pregateste dosarul pentru a se inscrie la concurs.

In urma cu aproape trei luni, cand Ministerul Sanatatii l-a numit in aceasta functie, se jura ca nici nu-i trece prin cap sa candideze pentru postul de manager. Atunci era consilierul ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Oprisanu a spus la vremea respectiva ca va asigura doar perioada de interimat, maximum 6 luni. Intre timp, si-a schimbat optiunile si se pregateste pentru a deveni manager cu drepturi depline. Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi se afla in subordinea directa a Ministerului Sanatatii. Pe 17 iunie 2015, medicul oftalmolog Gabriel Ovidiu Oprisanu va sustine examen pentru a deveni medic primar tocmai la Constanta. Acesta a motivat ca s-a inscris la Constanta pentru examenul de primariat, pentru ca acolo a gasit posturi scoase la concurs.

De asemenea, Oprisanu a recunoscut ca aceasta este una dintre conditiile pentru a candida la postul de manager. „Sunt medic specialist din 2002 si bineinteles ca indeplinesc conditiile ca sa ma inscriu la primariat. Sunt foarte bine pregatit profesional si voi lua examenul de medic primar. Nu pot sa spun acum daca voi candida pentru postul de manager la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi, dar cu obtinerea gradului de medic primar as indeplini conditiile. Nu trebuie sa fiu si cadru didactic. Ori medic primar, ori cadru didactic, asa prevede legea”, a declarat dr. Gabriel Oprisanu.

Acesta este favoritul ministrului Sanatatii pentru postul de la psihiatrie si este greu de crezut ca vor mai candida si altii pentru aceasta functie. Concursul va fi organizat de Ministerul Sanatatii. Unii dintre colegii lui Gabriel Oprisanu au precizat ca acesta nu a indraznit sa sustina examenul de medic primar la Iasi, deoarece prof. dr. Dorin Chiselita, seful Clinicii de oftalmologie, este recunoscut ca un examinator dur, care nu promoveaza candidatii care nu sunt foarte bine pregatiti.

Sursa-BZI

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express