Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Memoriu cu 600 de semnaturi pentru un drum din judet. Oamenii sunt disperati

Memoriu pentru cel mai jalnic drum din judet

S-au saturat sa circule pe drumuri bombardate de gropi si nu stiu la usa cui sa mai bata pentru a li se rezolva problema. 600 de locuitori din comunele Blandesti-Sulita-Todireni-Rauseni- Calarasi au trimis un memoriu catre un consilier judetean. Sergiu Marian l-a facut public in sedinta de Consiliu Judetean.

Am primit un memoriu de la locuitorii din comunele Blandesti-Sulita-Todireni-Rauseni si Calarasi,cu un numar de 600 de semnaturi, in care scriu :”Domnule presedinte, din cauza starii proaste a drumurilor judetene  autovehiculele se deterioreaza tot mai des iar repararea lor este foarte costisitoare” au scris oamenii in memoriu. Tot dumnealor reamintesc ca drumul se afla intr-o continua situatie de degradare riscand sa devina impracticabil si va roaga sa luati urgent masuri pentru a asigura infrastructura rutiera.” a spus Sergiu Marian, consilier judetean

Sefii de la judet au luat act de el si promit rezolvari. Licitatia pentru intretinerea drumurilor judetene a avut loc, a fost desemnat un castigator iar daca nu vor exista contestatii Directia Judeteana de Drumuri si Poduri va prioritiza drumurile care au nevoie urgenta de reparatii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express