Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Mihaela Huncă: „PSD repară nedreptățile comise în guvernarea Boc și plătește profesorilor drepturile câștigate în instanță”

Deputatul PSD Mihaela Huncă a anunțat astăzi că săptămâna trecută a trecut de ambele Camere ale Parlamentului proiectul de lege înaintat de Guvernul PSD-ALDE prin care sumele câștigate de angajații din educație în instanțe, după ce guvernarea Boc a tăiat cu 25% salariile în 2010, vor fi plătite în tranșe.

PSD a reparat nedreptățile comise în guvernarea Boc și plătește profesorilor drepturile câștigate în instanță. Pentru această reparație colectivă a fost necesară elaborarea și aprobarea unei legi, care a trecut și de Senat, în calitate de Cameră decizională. Urmează promulgarea de către președintele României. PSD face astfel dovada că vindecă răul făcut de alții. Este deja un fapt cunoscut la nivel public că una dintre primele măsuri după preluarea guvernării a fost revenirea la salariile de dinainte de tăierea cu 25% decisă în regimul Boc-Băsescu, ai cărui exponenți reprezentativi se regăsesc astăzi în PNL. În cazul salariaților din educație au urmat apoi măriri succesive în ultimii doi ani. Începând cu luna martie, potrivit programului de guvernare, s-a aplicat încă o creștere de 20% pentru cadrele didactice”, a declarat Mihaela Huncă.

Datele statistice și creșterea economică resimțită de toți cetățenii, inclusiv de cei care lucrează în educație reprezintă o garanție că PSD a știut de fiecare dată cum să repare ce au greșit ceilalți și cum să aducă prosperitate în buzunarele românilor.

Totodată, prin Programul de guvernare pentru perioada 2017-2020, Guvernul României s-a angajat ca toţi salariaţii din sistemul public să beneficieze de indemnizaţie de vacanţă sau primă de vacanţă, după caz, sub forma unui voucher egal cu valoarea salariului minim brut în plată. Astfel, începând cu acest an, nu doar anumite categorii de salariați din sistemul bugetar primesc vocuhere de vacanță, ci toți angajații de la stat, inclusiv cadrele didactice. Prin această măsură îi cresc veniturile reale fiecărei persoane care lucrează în sistemul de învățământ”, a subliniat parlamentarul social-democrat botoșănean.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express