Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Mihai Ţurcanu: „PSD suferă de o boală extrem de contagioasă: MINCIUNA! Ultima victimă: Dolineaschi”

Europarlamentarul Mihai Ţurcanu critică asumarea de către guvernul Ponta a meritului deschiderii punctului vamal de la Stânca-Costești.

PSD suferă de o boală extrem de contagioasă: minciuna. După cunoscutele serii de falsuri publice ale lui Victor Ponta şi ale locotenentului său, Liviu Dragnea – culminând cu refuzul de a-şi respecta propriile angajamente inclusiv în ceea ce priveşte asumarea unei demisii în caz de probleme penale – i-a venit rândul, în ordine ierarhică, lui Andrei Dolineaschi, secretar general al PSD, să se molipsească de minciuna cronică de care suferă PSD„, a declarat eurodeputatul liberal.

Mihai Ţurcanu l-a criticat pe Andrei Dolineaschi pentru „falsul grosolan constând în pretinsul merit al guvernului Ponta în inaugurarea Vămii Stânca-Costești”. Europarlamentarul  PNL a subliniat că, în perioada în care a îndeplinit funcţia de preşedinte al Autorităţii Nationale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, a demarat proiectul primei vămi de mărfuri din judeţul Botoşani, pentru a facilita comerţul de produse alimentare de origine non-animală între România şi Republica Moldova.

„Am lansat această iniţiativă încă din anul 2012, după discuţii cu fostul prefect Adrian Constantinescu şi cu colegii de la Chişinău. Proiectul de act normativ pentru crearea Punctului de Intrare Stânca-Costeşti a fost elaborat din anul 2012, prin modificarea anexei la Ordinul nr. 30/337/366/1.511/577/2004 al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, al ministrului mediului şi gospodării apelor, al ministrului administraţiei şi internelor, al ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului şi al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale”, a precizat Mihai Ţurcanu.

„Dl Dolineaschi, deputat inexistent de şapte ani încoace în judeţul pe care ar trebui să-l reprezinte, încearcă să-şi aroge un merit care nu-i revine. PSD nu are niciun motiv să-şi asume deschiderea acestui punct vamal. Dimpotrivă, Guvernul Ponta e responsabil de tergiversarea inaugurării Vămii Stânca-Costești, în condiţiile în care Ordinul prin care s-a înfiinţat Punctul de Intrare Stânca Costeşti a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 792 încă din 30 octombrie 2014″, a atras atenţia europarlamentarul PNL Mihai Ţurcanu.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express