Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Mii de botosaneni nu au un loc de munca! VEZI cati obtin somaj

La sfarsitul lunii iulie  2017, un  număr total de 6.138 persoane sunt înscrise în evidentele  AJOFM Botoșani, din care 2.451  femei.  Din cele 6.138 persoane inregistrate,679 persoane sunt şomeri indemnizati, iar 5.459 sunt persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, înscrise în evidenţele agenţiei fără a beneficia de drepturi bănesti.

Analizand structura persoanelor indemnizate pe medii de provenienta situatia se prezinta astfel : din 679 şomeri indemnizaţi, un număr de 665 beneficiază de indemnizaţie urmare disponibilizarilor curente si colective de personal  iar 14 persoane  beneficiază de indemnizaţie de şomaj urmare absolvirii unei forme de învăţământ.

Distributia numarului de şomeri pe principalele localitati din judetul Botoşani la 31.07.2017 arata astfel:

  • Botoşani – 560 şomeri din care  268 femei;
  • Dorohoi – 268 şomeri din care  124 femei;
  • Bucecea –         45 şomeri din care    14 femei;
  • Darabani – 265 şomeri din care  129 femei;
  • Flămânzi –        50 şomeri din care    20 femei;
  • Săveni –      121 şomeri din care    50 femei;
  • Ştefăneşti – 375 şomeri din care  138 femei.

Din analiza situaţiei şomajului înregistrat pe categorii de varstă la data de 31.07.2017, se constată că ponderea cea mai mare  se înregistrează în rândul persoanelor cu varste cuprinse intre 40 si 49 de ani (29,98%) – 1.840 urmată de persoane cu varstă peste 55 ani (19,51%) -1.197 , persoane  cu varste cuprinse între 30-39 ani (18,09%)-1.110 , persoane cu vârstă sub 25 de ani (13,80%) – 847, persoane  cu varste cuprinse între 50 – 55 de ani (13,51%) – 829,  ponderea cea mai mică se înregistrează în randul  tinerilor cu vârsta cuprinsă între 25-29 ani  (5,14% ) – 315 persoane.

Distribuţia şomerilor pe categorii socio-profesionale indică faptul că 81,77%, respectiv 5.019   persoane înregistrate în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani au nivel de instruire primar, gimnazial sau profesional , 16,08% respectiv 987 persoane au nivel de instruire liceal si postliceal , iar 2,15% – 132 persoane au studii superioare.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express