Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Mii de posturi din MAI deblocate. Vezi de ce

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri, la Poiana Brașov, în legătură cu decizia Ministerului Afacerilor Interne (MAI) de a debloca peste 6.000 de posturi, că România trebuie să fie pregătită să facă față valului de refugiati.

‘România poate avea atâta Poliție și Jandarmerie cât poate suporta bugetul de stat. Nu cred că de mâine dimineață vor începe aceste angajări, să vedem cum evoluează lucrurile (…) Posturile au fost deblocate (…) România trebuie să se pregătească pentru orice, cum trebuie să se pregătească pentru a avea, la o adică, soluții pentru un număr mare de refugiați’, a declarat Vasile Blaga.

Liderul PNL a adăugat că felicită Președinția și pe ceilalți factori de decizie care nu au avut reacții extreme în cazul crizei refugiaților. ‘Felicit Președinția și pe toți factorii decidenți care nu au procedat ca și alții și să ridice garduri de sârmă ghimpată la frontieră, pentru că suntem în secolul 21, suntem state ale Uniunii Europene și nu acestea sunt soluțiile (…)

Guvernul a aprobat suplimentarea schemei de personal la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) cu maximum 6.400 de posturi „în perspectiva unor eventuale evoluții care vor solicita efective sporite ale MAI”, a anunțat, zilele trecute purtătorul de cuvânt al Executivului, Corneliu Calotă.

„Asta nu înseamnă că se angajează. În perspectiva unor eventuale evoluții care vor solicita efective sporite ale Ministerului de Interne s-a creat condiția pentru a putea fi angajați când va fi nevoie, întrucât altfel ar fi urmat o procedură legislativă greoaie. Or, dacă ne vom afla într-o situație de criză să fim capabili să acționăm rapid”, a precizat purtătorul de cuvânt.

AGERPRES

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express