Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ministerul Apărării isi numara soldatii. Ce AMENDĂ primeşti dacă nu te prezinţi la Centrul Militar

Ministerul Apărării derulează, în această perioadă, o acţiune de verificare a militarilor în rezervă, scrie România Liberă. Rezerviştii sunt chemaţi la Centrele Militare de care aparţin, printr-un ordin scris, pentru a fi actualizate datele personale şi a fi verificate actele personale – cartea de identitate şi livretul militar. Cei care nu se prezintă până la data limită indicată pe ordinul militar pot primi amenzi între 100 şi 300 de lei, scrie sursa.

Sursa notează că, în mod normal, ordinele scrise ar trebui să le fie înmânate militarilor în rezervă de către un agent de poliţie, dar pot fi primite şi la cutia poştală. Dacă nu, militarii în rezervă vor fi contactaţi telefonic. Altfel, este posibil ca rezerviştii respectivi nici măcar să nu ştie că sunt chemaţi la Centrul Militar de care aparţin şi să ia o amendă pentru neprezentare.

România Liberă scrie că o situaţie complicată o reprezintă românii plecaţi în străinătate. Spre exemplu, o femeie s-a prezentat vineri la Centrul Militar cu ordinul de chemare primit acasă şi cu livretul militar al fiului ei, motivând că acesta e la muncă în Spania. Angajaţii Armatei i-au cerut femeii să aducă acte prin care să dovedească faptul că bărbatul munceşte acolo, însă aceasta le-a replicat că fiul ei munceşte ”la negru”.

Sursa notează că verificarea rezerviştilor vine în contextul intensificării pregătirilor militare derulate în ultimele luni de România şi alte ţări NATO din estul Europei, ca răspuns la criza din Ucraina şi acţiunile militare din Rusia.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express