Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ministrul transporturilor promite tratament bituminos pe drumul de pamant de la Manoleasa

Astazi, la Botosani a ajuns ministrul transporturilor, Alexandru Razvan Cuc. A fost o vizita programata special pentru a se vedea starea jalnica a dumului de pamant-Manoleasa-Radauti Prut. Ministrul a auzit de protestul locuitorilor de la Manoleasa iar astazi le-a dat dreptate.

Razvan Cuc a facut un popas de cateva minute pe drum iar in intampinare i-a iesit un botosanean care zilnic este nevoit sa parcurga acest tronson. L-a intrebat ferm cand se va face drumul si i s-a promis ca se fac demersurile necesare.

Ministrul transporturilor a precizat ca se fac demersuri in vederea scoaterii la licitatie a proiectarii si a executiei lucrarilor pentru DN 24 C Manoleasa-Radauti Prut, iar acest lucru ar urma sa se intample pana la sfarsitul acestui an. O solutie provizorie este insa aplicarea unui tratament bituminos ce ar urma sa fie turnat in luna mai.

“In urma analizei si problemelor care mi-au fost aduse la cunostinta am cerut solutii imediate si din partea DRDP Iasi.  In momentul de fata studiul de fezabilitate pentru modernizare DN 24 C este finalizat dar asta nu inseamna ca poate fi scos la licitatie si bugetat.  Mai sunt cateva etape de parcurs pentru ca acest lucru sa fie finalizat si anume elaborarea unei HG pentru indicatori tehnico-economic astfel incat sa putem prinde in buget acest obiectiv de investitii, ulterior vom scoate la licitatie proiectarea si executia acestui tronson de drum national. Din estimarile primite de la Companie lucrurile acestea se vor intampla undeva la sfarsitul lunii august. Tinand cont ca situatia este cea pe care o vedem cu totii am discutat cu domnul director de la DRDP Iasi caruia i-am cerut ca in cel mai scurt timp sa gaseasca o solutie pentru aplicarea unui tratament bituminos pe toata portiunea DN 24 .” a precizat Alexandru Razvan Cuc, ministrul transporturilor

Nu au lipsit atacurile, ministrul a precizat ca si in cursul anului trecut ar fi putut fi aplicat acest tratament bituminos dar totusi nu s-a facut.

“Am venit sa fac o promisiune si o sa vedeti ca nu va fi o promisiune fara finalitate intrucat vizitele mele in teren nu se vor opri doar la a monitoriza situatia existenta dar si a monitoriza implementarea solutiilor identificate impreuna cu colegii si o sa ma mai vedeti in judet in momentul in care vor incepe lucrarile cu tratament bituminos.” a completat ministrul

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express