Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Miroase a scandal. Mai multe familii din Cetrul Istoric vor fi evacuate din locuinte

 

Mai multe familii, in marea lor majoritate romi, urmeaza sa fie evacuate din cateva locuinte situate in Centrul Istoric. Respectivele cladiri apartin fie municipalitatii, fie sunt proprietati private, si sunt considerate a fi cu risc seismic.

Edilul sef al urbei, Ovidiu Portariuc, a spus ca in urma unei analize a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta s-a constatat un risc seismic major la 30% din cladirile din Centrul Vechi.

Ca sa nu lase oamenii in strada, reprezentantii primariei au in plan construirea unor module pe strada Ion Creanga.  Edilii iau in calcul si expropierea proprietarilor pe cladirea monument istoric pentru a le aduce in patrimoniul Primariei pentru a putea fi renovate.

Exista un anumit risc major pe aceasta zona. Am luat decizia sa incepem un plan de relocare a locuitorilor din acele cladiri identificate de noi. Ma voi adresa Ministerului Dezvoltarii pentru a construi locuinte sociale in zona Ioan Creanga, unde deja avem finalizat studiul de fezabilitate, topograpic si geotehnic si ne permit realizarea unor locuinte modulare. Este responsabilitatea noastra, nu ne putem juca cu vietile oamenilor. Am dat in lucru gasirea unei solutii de expropriere pe cladirile monument istoric astfel incat municipalitatea sa poata aduce in patrimoniu si a renova acele cladiri, dar e o solutie care va mai dura un an, doi. Si procesul de relocare este de durata, estimam doi ani.” a spus primrul Ovidiu Portariuc

Ovidiu Portariuc a cerut reprezentantilor Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta sa informeze familiile din respectivele imobile, de riscul la care se supun locuind acolo.

Din spusele primarului, Botosaniul se afla cu risc seismic de grad Vl, ceea ce inseamna ca suntem intr-o zona sigura.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express