Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Moasele si asistentii medicali isi vor putea deschide cabinete private!

O multime de asistenţi medicali dar şi moaşele, îşi doreau, de multă vreme, să-şi poată desfăşura activitatea şi în mod independent. Singurul care mai lipsea era un set de norme, care să explice cum se va realiza, în concret, acest lucru. Conform unui act normativ publicat recent în Monitorul Oficial, asistenţii medicali, asistenţii medicali generalişti şi moaşele pot profesa în regim independent, prin înfiinţarea propriilor cabinete.
Potrivit actului, asistenţii medicali şi moaşele pot furniza servicii de îngrijiri medicale pe baza şi în limitele competenţelor profesionale pe care le-au dobândit. Totodată, aceştia trebuie să respecte principiile răspunderii personale, respectării drepturilor pacienţilor şi confidenţialităţii diagnosticului.

Ordinul Ministerului Sănătăţii stabileşte exact care sunt serviciile de îngrijiri medicale ce pot fi furnizate în regim independent, cum ar fi administrarea medicamentelor, îngrijirea şi supravegherea leziunilor, recoltările de sânge, monitorizarea gravidelor, precum şi dotarea minimă obligatorie pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea cabinetelor individuale. In prezent, moasele sau asistentii medicali pot profesa doar daca sunt angajati la stat sau intr-un cabinet privat.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express