Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Modern Calor furnizeaza servicii la tarife cum nu mai gasesti in Romania.Vezi cum e posibil

Termoficarea centralizată este unul dintre cele mai sigure sisteme de încălzire, posibilitatea producerii unui accident cu consecințe grave pentru familia beneficiarului fiind practic inexistentă.

Nu același lucru putem spune despre încălzirea pe gaz, unde riscurile sunt evidente și evenimentele tragice, care se petrec adesea, confirmă acest lucru.

O nouă explozie din cauza unei acumulări de gaz într-un bloc de locuințe a avut loc joi, 26 ianuarie 2017, la Cluj, trei apartamente fiind distruse și o persoană rănită grav.

Un alt avantaj oferit de încălzirea centralizată, cel puțin în municipiul Botoșani, este prețul accesibil al acesteia. Pentru consumatorii casnici acesta a scăzut în ultimi opt ani, în mai multe tranșe, de la 187, 86 lei/Gcal (TVA inclusiv) la 164 lei/Gcal, (TVA inclusiv) în acest moment. Aceste scăderi de preț la energia termică au survenit în contextul în care, ca să dăm doar două exemple, din 2007 pâna acum, prețul la benzină aproape s-a dublat (de la 3,38 lei/l la 5,00 lei/l), iar cel al gazelor naturale, pentru consumatorii casnici, aproape s-a triplat (de la 42,83 lei/Mwh la 122,84 lei/Mwh), iar inflația medie anuală în toată această perioadă a fost de 4,95%/an.

Menționăm că prețul de facturare a energiei termice către populație este stabilit prin hotărâre a Consiliului Local Municipal Botoșani.

Dovada celor afirmate mai sus se regăsește în:

– HCL. nr. 410/31.10.2006 – 187, 86 lei/Gcal;                                               – HCL nr. 534/18.12.2008 – 183,5 lei/Gcal;                                                           – HCL nr. 118/29.04.2011 – 180 lei/Gcal;                                                              – HCL nr. 275/30.09.2013 – 170 lei/Gcal.

– HCL nr. 377/21.12.2015 – 164 lei/Gcal

Totodată, trebuie să menționăm că, doar în ultimi șase ani, valoarea subvenției la energia termică furnizată populației a scăzut și aceasta la jumătate.

Prețul de facturare a energiei termice rămâne deocamdată la același nivel, reducerea de TVA de la 20% la 19% având impact doar asupra valorii subvenției alocate din bugetul local, cuantumul acesteia urmând a se micșora cu aproximativ 185 000 lei anual.

Reamintim că, în Municipiul Botoșani, prețul energiei termice pentru populație, furnizată din sistem centralizat, este unul dintre cele mai mici din țară, fapt datorat investițiilor făcute de municipalitate în sistemul de producere și distribuție.

 


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express