Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Modernizarea drumului Botosani-Târgu Frumos blocata de birocratie

Drumul spre Târgu Frumos, în acest an, beneficiază de covoare asfaltice, consolidări şi noi documentaţii

Una dintre cele mai aşteptate modernizări de drum naţional pentru botoşăneni este cea de pe Botoşani-Târgu Frumos. Specialiştii sunt nevoiţi să refacă, însă, studiul de fezabilitate, expertiza tehnică şi proiectul, deoarece de la data când documentele au fost realizate au trecut prea mulţi ani,  conducătorii anteriori ai Regionalei de Drumuri considerând că lucrarea de modernizare nu este de mare importanţă, scoţând-o astfel de la finanţare.

„Avem bani alocaţi pentru realizarea documentaţiei. Cca 300.000 de lei vor acoperi actualizarea expertizei, S.F. şi PT. În aproximativ patru luni vom avea documentele, ceea ce înseamnă că în 2016 vor putea începe lucrările şi aici. Se va face o modernizare asemănătoare cu cea de pe drumul Botoşani-Suceava, cu extinderea carosabilului acolo unde se va permite.”, a declarat Ovidiu Mugurel Laicu, directorul DRDP Iaşi.

Artera spre Iaşi beneficiază în prezent de o lucrare de consolidare-versant în valoare de 13 milioane de lei, aceasta fiind aproape de finalizare. Locaţia este în zona Băluşenilor, iar specialiştii au trebuit să realizeze aici un sistem de drenare a apelor care să subtraverseze drumul naţional. Recepţia lucrărilor a fost anunţată pentru luna viitoare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express