Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Moldovenii de la Balti au venit la Botosani sa se documenteze despre parcari si caini fara stapan

Timp de doua zile, o delegatie din municipiul Balti, Republica Moldova, a ajuns la Botosani. Impreuna cu autoritatile botosanene au pus la punct o serie de proiecte transfrontaliere ce ar urma sa fie depuse cand vor fi lansate ghidurile de finantare. In plus, delegatia de la Balti a incercat sa se puna la punct cu anumite aspecte referitoare la modul in care se face administratie la Botosani.

Cei de la Balti au fost interesati de taxele platite la Botosani pentru a invata sa le aplice si ei in vederea suplimentarii fondurilor la bugetul local. S-a pus accent pe administrarea parcarilor si pe administrarea problemei cainilor fara stapan.

“Acordul de colaborare  nu numai ca presupune implicarea in comun in anumite proiecte transfronaliere, este vorba si de schimb de anumite practici, experiente, normative legislative, in ceea ce priveste identificarea surselor suplimentare a veniturilor locale, cum ar fi preluarea practicii existente si implementate in muncipiul Botosani a conceptiei si regulamentul privind amenajarea parcarilor in municipalitate si respective politica de incasare a rezervarii acestor parcari precum si pricipiile de concesiune. “ a precizat Igor  Seremet, primar municipiul Balti

Primarul de la Balti a droit sa vada cum este padocul de la Botosani pentru a prelua acest exemplu de la Botosani.

“O problema cu care se confrunta municipiul Balti sunt cainii fara stapan si ne-am familiarizat cu proiectul implementat in municipiul Botosani, cu padocul. Este o problema nu numai la nivel municipal, la Balti ci este o problema regional, cu cainii vagabonzi.” a precizat primarul municipiului Balti

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express