Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Monica Macovei îi îndeamnă pe români să iasă în stradă: „Pichetaţi fiecare sediu ANAF”

ANAF ar trebui să confişte ”marile averi neimpozitate”, nu să ”omoare” micul sector privat, este de părere europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru de justiţie, informeaza Gândul.info. Monica Macovei susţine că ANAF-ul ar trebui să meargă după marii datornici, nu să omoare sectorul privat, mic, de familie, ”care găseşte locuri de muncă”.

Dar ce vedem zilele acestea? Vedem noile maşini ale ANAF cu geamuri fumurii – că şi-au luat şi maşini noi – cum se duc în pieţe, cum se duc la buticuri, la tarabe, la şaormării, la mici magazine în care omul cu soţia, soţia cu soţul îşi fac cât de cât o afacere de familie şi le închid pentru diferenţe de 3 lei, de 5 lei, de 10 lei. Oameni buni, ANAF-ul e făcut să meargă după marii datornici, nu să omoare acest sector privat mic, de familie, care găseşte locuri de muncă! Trebuie să-l promovezi să mai găsescă un loc de muncă, nu să-l opreşti, nu să-i îngheţi conturile, nu să-i dai o amendă pe care n-o s-o poată plăti niciodată. L-ai desfiinţat şi ai lăsat pe drumuri doi-trei oameni!”, a declarat Monica Macovei

Fostul ministru al Justiţiei a subliniat totodată că esenţială în lupta împotriva corupţiei este confiscarea banilor din mită şi a celor făcuţi fără a putea fi justificaţi, dar şi că România nu are nevoie de o altă agenţie pentru recuperarea prejudiciilor.

Macovei susţine că protestele ar putea fi o soluţie de a pune presiune publică asupra ANAF.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express