Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Munca la negru se lasa cu noi dosare penale!

Inspecţia Muncii a depistat 1.820 de persoane care munceau la negru, fără contracte individuale de muncă şi a aplicat amenzi în valoare de 461.681 de euro într-o săptămână in toata tara.

Inspecţia Muncii a desfăşurat, în perioada 30 martie – 04 aprilie 2015, acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 2.031.400 de lei, adică 461.681 de euro. A fost depistat un număr record de 1.820 de persoane care lucrau fără forme legale. Dintre acestea 1.621 au fost depistate în București, 38 în Mureș și 25 în județul Constanța. Pentru primirea la muncă a mai mult de cinci persoane inspectorii de muncă au făcut 12 propuneri de cercetare penală. Situațiile au fost descoperite în județele: Arad, Botoșani, Constanța, Dâmbovița, Ialomița, Mureș și în municipiul București.

În domeniul relaţiilor de muncă s-au aplicat amenzi în valoare de 1.551.900 de lei din care 1.120.000 de lei pentru muncă la negru. Au fost sancţionaţi 392 angajatori. Au fost sancționate 55 de persoane fizice pentru că au acceptat să muncească la negru. 25 dintre ele erau din Bihor, 18 din Ialomița iar celelalte din județele Iași, Prahova și Teleorman.

În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă s-au aplicat amenzi în valoare de 479.500 de lei. Angajatorii au comunicat către inspectoratele teritoriale de muncă 55 de evenimente care, în urma cercetărilor efectuate de inspectorii de muncă, vor fi încadrate sau nu ca fiind accidente de muncă. Dintre acestea 27 au avut loc în București.

”Fiecare acțiune a inspectorilor de muncă are drept scop corectarea situațiilor în care legea se încalcă și grija primordială este pentru angajați, să lucreze în condiții sigure, sănătoase și legale. Am mai spus-o, ne confruntăm cu o înflorire a muncii la negru și depunem eforturi considerabile să diminuăm efectele fenomenului. Numai săptămâna trecută, în București a fost înregistrat un record al persoanelor care munceau la negru. 1618 persoane au fost descoperite că lucrau fără forme legale, la o firmă de curierat. Atrag atenția angajatorilor că, acțiunile de control ale inspectorilor de muncă nu contenesc indiferent de perioada anului sau de sărbători.” – Dantes Nicolae BRATU, inspector general de stat.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express