Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Neclaritati cu preluarea obiectivelor de la Cornisa! Deschiderea s-ar putea amana din nou

In sedinta de Consiliu Local ce a avut loc joi a existat pe ordinea de zi si un proiect de hotarare referitor la preluarea unor obiective ce au fost finalizate la Parcul de Agrement Cornisa. Primaria ar fi trebuit sa preia de la constructor obiectivele care sunt 100% gata. Consilierii locali PSD s-au opus insa acestei preluari partiale, invocand faptul ca proiectul de hotarare a fost pus la mapa cu cinci minute inainte de inceperea sedintei si sunt anumite neclaritati.

Viceprimarul Cosmin Andrei, care este si presedinte al comisiei de receptie a obiectivelor de la Cornisa, a precizat ca el nu are cunostinta despre o astfel de preluare si ca nu a semnat vreun proces verbal de primire.

“Este vorba de transferul partial al unor bunuri care sunt la Cornisa, care se presupune ca ar fi finalizate. Aceste bunuri au o valoare de inventar destul de mare si experienta din trecut ne determina sa fim foarte atenti in ceea ce priveste aceasta preluare, pe care am fi facut-o municipiului Botosani, apoi transferata la DSPSA. Eu sunt presedintele comisiei de receptie pentru acest obiectiv, eu nu am primit niciun document oficial precum ca lucrarile ar fi gata. Nu putem prelua pe hartie constructii de 1000 mp in conditiile in care acest proiect a fost pus pe masa consilierilor cu 5 minute inainte de sedinta si poate trezi suspiciuni ca nu s-a dorit o transparenta totala in ceea ce priveste votul pe acest proiect.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Directorul Directiei de Servicii  Publice Sport si Agrement s-a plans de faptul ca alesii de la PSD ii pune bete-n roate si au refuzat sa voteze proiectul pentru a intarzia deschiderea parcului de agrement.

“Proiectul presupune preluarea obiectivelor finalizare la Cornisa de la jumatatea anului precedent pana in prezent, vorbim despre patinoar, terenurile de sport, amfiteatru, parte de amenajare peisagistica si multe alte dotari. Nu am inteles absolut deloc demersul PSD-ului de a refuza preluarea de catre municipalitate, lucru care face imposibila operarea acestuia si punerea in functiune. Scopul era ca parte din aceste obiective sa fie preluate de catre DSPSA pentru a intra operare, pentru a le autoriza, pentru ca avem o problema cu autorizarea acestora si demersul nostru este unul de durata, dureaza cateva luni acest aspect, plus probele tehnologice, obisnuirea personalului cu operarea. Acum era momentul cand DSPSA devenea administratorul oficial, generam caiete de sarcini si achizitii pentru serviciile ce trebuie externalizate. Nu le-am inteles demersul si intarzaie si mai mult deschiderea.” a precizat Eugen Turcanu, director DSPSA

Primarul Catalin Flutur a precizta faptul ca zona de agrement ar putea fi data in functiune in luna iulie a acestui an.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express