Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Nemultumiri la Spitalul Judetean! Angajatii au batut la usa lui Sorescu

 

Cativa angajati ai Spitalului Judetean in frunte cu liderul Cartel Alfa, Daniel Bulboaca au venit, astazi, la presedintele Consiliului Judetean sa-si spuna nemultumirile. Oamenii spun ca nu si-au primit drepturile salariale corespunzatoate, desi au promovat examenul de grad principal organizat de Ministerul Sanatatii. In aceasta situatie sunt peste 100 de asistenti medicali.

In principiu vrem sa lamurim situatia nefericita a colegilor asistenti medicali care au promovat examenul de grad principal in sesiunea decembrie 2013 si nici pana in ziua de astazi nu le-a fost recunoscut gradul profesional. Avem sperana instituirii normalitatii avand in vedere ca in tara nu sunt probleme de acest gen, subfinantarea spitalului este cunoscuta la nivel national, dar toti managerii de spitale au recunoscut gradele profesionale, e un traseu firesc al asistentului medical care dupa cinci ani de activitate prin examenul organizat de Ministerul Sanatatii promoveaza la urmatorul grad profesional.” a precizat Daniel Bulboaca, lider Cartel Alfa Botosani

Diferenta salariala ar fi de 200-300 de lei pe luna pentru fiecare asistent iar efortul financiar depus de spital ar depasi  200 000lei.

Dupa o ora de discutii cu presedintele Consiliului Judetean angajatii spitalului au plecat cu promisiunea ca se va discuta cu managerul unitatii spitalicesti  pentru a se vedea in ce masura sunt fonduri pentru plata acestor drepturi salariale.

Domnul vicepresedinte Achitei va avea o discutie cu managerul spitalului. Este o doleanta mai veche a dumnealor. Noi, Consiliul Judetean, de fiecare data am alocat sume si pentru partea de dezvoltare dar si pentru functionarea spitalului, inclusiv in acest an am alocat sume pentru investitii. Echipa de conducere a spitalului are posibilitatea sa foloseasca sumele dupa niste prioritati. Sa vedem ce solutii concrete vom gasi.” a spus Gheorghe Sorescu, presedinte Consiliul Judetean

O noua intrevedere intre asistentii medicali si conducerea Consiliului Judetean va avea loc spre sfarsitul saptamanii. Cei peste 100 de angajati au deschis un proces in instanta, dar l-au pierdut la Curtea de Apel Suceava.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express