Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Nemultumirile botosanenilor fata de serviciile E.ON puse pe tapet de prefectul judeţului

 

Dificultatea facturilor la energie electrică şi gaz, durata mare a noilor racordări, imposibilitatea verificării puterii calorifice a gazului metan, dar şi diferenţele de preţ ce îi dezavantajează pe botoşăneni, în comparaţie cu locuitorii din S ţării sunt câteva dintre problemele ridicate de prefectul Costică Macaleţi în faţa reprezentanţilor E.ON România.

O delegaţie de 8 specialişti ai operatorului a solicitat pentru marţi, 17 noiembrie, o întrevedere cu reprezentantul Guvernului în teritoriu pentru stabilirea unui sistem periodic de întâlniri, vizând o mai bună colaborare cu administraţia judeţului şi, implicit, soluţionarea mai eficientă a problemelor ridicate de cetăţeni.

În acest cadru, Macaleţi a atras atenţia asupra faptului că operatorul are interesul, alături de administraţia publică locală, să extindă reţelele de electricitate şi gaz, asigurându-se astfel condiţiile minime de civilizaţie. Discuţia s-a axat pe cătunele încă neelectrificate, specialiştii E.ON prezentând soluţii de cofinanţare a unor astfel de investiţii, cu fonduri atât din partea primăriilor, cât şi a operatorului. „ Se fac progrese şi vă pot da exemplul localităţii Baltă Roşie, care va beneficia de un proiect al Academiei. Rugămintea noastră este ca autorităţile locale să facă demersurile până la capăt, lucru care nu se întâmplă întotdeauna.”, a explicat   E.ON , specialist senior în comunicare, în cadrul E.ON.

Problema facturilor prea dificile şi-ar putea găsi o rezolvare prin intermediul „facturii unice”, pe care reprezentanţii operatorului au anunţat-o, aceştia explicând că se are în vedere şi montarea, într-o primă etapă,  a câteva sute de mii de aparate de măsurare inteligente, astfel încât să se renunţe la sistemul de estimare-regularizare a consumului de energie şi gaz.

Totodată, în acelaşi context, reprezentanţii E.ON au solicitat sprijinul pentru realizarea unui protocol cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care să asigure schimbul prompt de informaţii şi atenţionări privind situaţiile de urgenţă, astfel încât intervenţiile la reţele, în caz de avarii, să se facă în cel mai scurt timp.

„O colaborare strânsă pe situaţiile de urgenţă este şi solicitarea noastră. Ne dorim ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu de calitate, de intervenţii rapide de reparaţii, astfel încât să nu stea fără curent electric sau gaz, indiferent de problemele ridicate de condiţiile meteo. Aşadar suntem de acord pe multe linii şi sper să colaborăm foarte bine pe viitor în interesul botoşănenilor. Consider foarte utile astfel de întâlniri.”, a fost concluzia prefectului Costică Macaleţi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express