Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Nereguli in scolile din Botosani in prag de iarna

 

In prag de iarna cateva unitati de invatamant din Botosani nu si-au pus inca la punct sistemele de incalzire. Sefa inspectoratului scolar Botosani, Mihaela Hunca a prezentat astazi in cadrul Colegiului Prefectural situatia din scolile botosanene.

La inceputul lunii octombrie, printr-o dispozitie a prefectului, inspectorii de la Inspectorarul Scolar Judetean au efectuat un control tematic in scoli. Din 71 de unitati scolare care au centrale electrice 7 unitati scolare nu isi verificasera inca centralele. 20 de unitati de invatamant cu centrala murala nu si-au verificat sursele de incalzire  Gradinita Micii Artizani, Bucecea si Gradinita 1 din Botosani.

Noi speram ca pana la venirea sezonului rece, toate unitatile administrativ-teritoriale sa asigure resursele financiare necesare pentru a se rezolva aceste probleme. Pentru noi, copii sunt primoridiali si speram sa nu se intrerupa procesul de invatamant pe timpul sezonului rece.” a spus Mihaela Hunca, inspector general ISJ Botosani

Probleme au fost depistate si in sase unitati de invatamant in care centralele au fost montate in spatii necorespunzatoare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express