Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Nevoie acuta de HSR!

 

Soferii parcheaza dupa bunul plac, in parcometre nu se mai baga niciun leu, iar consilierii locali refuza sa aprobe proiectul de hotarare pentru infiintare a unui serviciu in cadrul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement care sa se ocupe cu administrarea parcarilor din municipiu.

Municipalitatea ar urma sa semneze contractual de achizitie a bunurilor HSR, in cursul acestei saptamani.  Utilajul de ridicat masini, parcometrele si indicatoarele vor fi insa inutile fara personal care sa le puna in functiune.

Trebuie sa semnam contractual de preluarea bunurilor. O sa semnam contractual, o sa discut cu colegii de la Patrimoniu si le vom prelua. Dupa ce trece hotararea de Consiliu Local in ceea ce priveste administrarea serviciului, stiti ca am propus la DSPSA, infiintarea acestui serviciu, hotararea de consiliu nu a fost adoptata, a fost respinsa de doua trei ori, vom reveni in prima sedinta de Consiliu Local, pentru ca nu pot functiona  utilajele si parcometrele fara gestiunea cu personalul pe care il propune Primaria la DSPSA. Circulatia este ingreunata, sunt masini parcate neregulamentar. Sunt lucruri care trebuiesc corectate si este justificata infiintarea acestui serviciu.” declara viceprimarul Cosmin Andrei

Din bugetul municipalitatii vor iesi aproximativ 50 000 de euro pentru achizitionarea parcometrelor, utilajului de ridicat masini si a indicatoarelor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express