Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Nicolae Manolescu la Botosani: „Nu aveti strazi de reparat, tevi de pus, sunt bani aruncati, nu se poate….”

In sala de Consiliu Local a Primariei a fost duminica si academicianul Nicolae Manolescu, presedinte al Uniunii Scriitorilor din Romania.  Manolescu a participat la sedinta in care s-a aprobat acordarea titlului de cetatean de onoare  laureatului Premiului National de Poezie pentru Opera Omnia .

Manolescu a tinut sa multumeasca autoritatilor locale si sa sublinieze faptul ca nu doar investitiile in infrastructura si in dezvoltarea orasului sunt importante, ci si acest gen de activitati culturale.

„Festivalul acesta legat de Eminescu, de locul nasterii lui, data nasterii lui care a devenit si Ziua  Culturii Nationale, aici la Botosani si in regiune, se aproapie deja de sfertul de veac. Nu am cuvinte sa multumesc Botosnaiului , Consiliului Local, primarilor care au fost, Consiilor Judetene ca au reusit sa tina vie aceasta festivitate. Am trait si am organizat foarte multe asemenea festivitati culturale in multe orase ale tarii si nu este catusi de putin usor. Vine cate cineva si te intreaba dar cum adica ai dat premiul unui poet? Nu aveti strazi de reparat, tevi de pus, sunt bani aruncati, nu se poate. Am auzit rationamentul acesta de mai multe ori si am spus totdeauna nu numai ca este profund incorect dar este profund imoral pentru ca ceea ce lasati in urma dumneavoastra primari, viceprimari, consilieri lasati si strazi si tevi, dar asta face parte din datoria dumneavoastra absolut fireasca si prezenta. Trebuie sa lasati si niste urme in cultura, ori aceasta reuniune a noastra in fiecare an este o urma groasa in cultura pe care Botosaniul o merita, Memorialul Eminescu o merita.” a spus Nicolae Manolescu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express