Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Noi amenajări hidrotehnice în zona afectată de inundații Coșula- Copălău-Cristești

Ministerul Apelor și Pădurilor continuă intervențiile în zonele afectate de indundații din județul Botoșani. După lucrările demarate în zona comunei Șendriceni, a municipiului Dorohoi și a râului Prut, un alt obiectiv care beneficiază de finanțare, din resursele existente în planul tehnic al ABA Prut-Bârlad, în valoare de 185000 lei, este cel de recalibrare a albiei râului Miletin pe raza comunelor Coșula, Copălău și Cristești, pe o lungime de 2540 m si un volum de 45000 m3. Amenajarea va include mărirea capacității de scurgere a albiei la debite mari, refacerea, stabilizarea și protecția malurilor.

”Județul Botoșani beneficiază din nou de fonduri pentru reducerea și îndepărtărea efectelor indundațiilor în zonele predispuse la aceste fenomene. Lucrările care au demarat deja în zona Coșula-Copălău-Cristești sunt o dovadă a faptului că prevenția a devenit prioritatea Ministerului Apelor și Pădurilor. Aceste lucrări vor continua și în cursul anului viitor în zonele cele mai expuse la inundații în județul Botoșani și în întreaga țară, în funcție de prioritizare” a declarat Dan Deleanu, coordonator al direcției de investiții și fonduri europene și subsecretar de stat în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor.

În zona menționată, începând cu primăvara anului viitor, va demara un proiect complex, în valoare de 3 milioane de euro, care va cuprinde acumulări nepermanente cu rol de reducere a debitelor maxime pe râurile Miletin și Horoghiuca, proiect care va pune în siguranță gospodăriile și terenurile agricole care sunt mereu afectate de viituri în sus numitul areal.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express