Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Noi executari silite pentru datoriile la incalzire

Modern Calor a reluat activitatea de executare silită la domiciliu pentru clienții cu restanțe foarte mari la plata facturilor și pentru care s-au obținut titluri executorii.
La finele săptămânii trecute, executorul judecătoresc, împreună cu reprezentanții societății de termoficare, au mers la alți patru datornici, la doi dintre aceștia echipele au pătruns în apartamente și au tăiat branșamentele la apă caldă și încălzire, debitele urmând a fi recuperate prin executarea veniturilor acestora.
La celelate două apartamente au fost lăsate înștiințări prin care proprietarii au fost anunțați că marți, 28 aprilie 2015,  executorul va reveni și va intra forțat în locuință, în cazul în care accesul nu va fi permis de bună voie. Debitele înregistrate de respectivii proprietari sunt următoarele: 12889 lei – Str. Grivița nr.13, sc. B; 9057 lei – str. G. Enescu nr.1, sc B, ap.17; 8153 lei – str. Col. Tomoroveanu nr. 7, sc. B, ap 14; 6161 lei – str. Prieteniei nr. 4, sc C, ap 24 (garsonieră).
Executările silite vor continua marți și miercuri, executorul având în lucru încă 16 dosare din care zece sunt cu restanțe cuprinse între 8.000 și 17.577 de lei.
În paralel, echipele de intervenții ale societății Modern Calor au primit note de comandă pentru deconectarea de la rețelele de distribuție a instalațiilor de încălzire și apă caldă pentru alți 30 de consumatori care înregistrează debite foarte mari. Acești debitori au fost dați în judecată de două sau chiar trei ori, acțiunile în instanță fiind câștigate de societatea de termoficare.

Comunicat de presă

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express